Luonnonvara- ja ympäristötutkimuksen yhteenliittymä yläbanneri lynet

Tehtäväkierrosta uutta virtaa tekemiseen – osallistu kokeiluun

Uutinen 24.5.2016 klo 13.35

Oletko haaveillut uusista tehtävistä tai kaipaisitko työhösi uusia virikkeitä?

Vielä ehdit hakea mukaan valtiohallinnon henkilökiertokokeiluun, hakuaika on 16.5.–6.6.  Kokeilua koordinoi Valtiokonttori. Mukana olevat tehtävät löydät osoitteesta valtiolle.fi, jossa voit ilmoittautua:

• ns. seuraajaksi johonkin sinua kiinnostavaan tehtävään

• 2-3 viikon tutustumisjaksoon.

Kyseessä ei ole rekrytointi uusiin tehtäviin, mutta pilotissa mukana oleviin tehtäviin laaditaan seuraajasuunnitelma, jota hyödynnetään tehtävän mahdollisesti avautuessa hakuun. Halukkuuden ilmoittaminen ei velvoita osallistumaan henkilökiertoon, jos esim. ajankohta on sopimaton.

Pilotin avulla kehitetään uutta toimintatapaa, jolla edistetään ennakoivaa henkilöstösuunnittelua ja mahdollistetaan suunnitelmallisempi osaamisen kehittäminen. Tavoitteena on myös varmistaa osaamisen säilyminen organisaatiossa. Seuraaja tai sijainen saadaan nopeammin vapautuvaan tehtävään, koska ilmoitteluprosessi on kevyempi ja nopeampi verrattuna rekrytointiprosessiin.

Miten voit osallistua?

Pilottiin osallistuvat organisaatiot julkaisevat Valtiolle.fi -palvelussa henkilökiertotehtävät, joihin voivat ilmoittautua kaikki valtionhallinnossa työskentelevät aikavälillä 16.5.- 6.6.2016.

  • Rekisteröidy valtiolle.fi –palveluun valtionhallinnon sisäiseksi hakijaksi. Jos olet jo valtiolle.fi:n käyttäjä, ei uutta rekisteröitymistä tarvita.

  • Keskustele esimiehesi kanssa kiinnostuksestasi hakeutua henkilökiertoon.

  • Jätä hakemus kiinnostavaan paikkaan 6.6.2016 mennessä.

Pilotin esittely (Valtiokonttori )

Kirjautuminen/rekisteröityminen Valtiolle.fi-palveluun. https://haku.valtiolle.fi

Valtiolle.fi_henkilökierto (pdf)