Luonnonvara- ja ympäristötutkimuksen yhteenliittymä yläbanneri lynet

Lynetin koulutuskalenteri julkaistu

Uutinen 10.8.2017 klo 10.00

Lynetin yhteinen koulutuskalenteri (Lynet koulutusohjelma 2017-18) syksystä 2017 – kevääseen 2018 on julkaistu. Tarjolla on koulutusta mm. projektiosaamiseen, johtamiseen ja esimiestyöhön sekä viestintään, vuorovaikutukseen ja asiakkuuksien hallintaan. Käynnissä on myös laaja tilastotieteen koulutuskokonaisuus, josta voi poimia itselle kiinnostavimmat kurssit. ICT- ja tietojärjestelmien osalta keskitytään tänä vuonna SQL:ään ja Exceliin. Tietokonetyötä helpottavaa kymmensormijärjestelmää voi opiskella omatoimisesti verkkokurssilla. Lisäksi parhaillaan rakennetaan paikkatiedon koulutuskokonaisuutta.

Koulutuksiin voi osallistua jäsenorganisaatioiden henkilöstö. Ennen ilmoittautumista kannattaa olla yhteydessä omaan esimieheen ja oman organisaation koulutusyhteyshenkilöön, joiden nimet löytyvät tekstin lopusta.

Lynet-yhteistyö mahdollistaa sellaisten koulutusten järjestämisen, joihin yksittäisillä organisaatioilla ei olisi resursseja. Koulutuksellisen annin lisäksi ne toimivat tärkeinä verkostoitumistilaisuuksina.

Lisätietoja:

Evira: Marianne Turja
GTK: Heidi Holopainen ja Anna Tolonen
IL: Hanna Leimola ja Satu Vesanen
Luke: Mari Työranta
MML: Jukka Romppainen ja Eeva Sankari
SYKE: Anne Eira ja Minna Wasenius
VTT: Heidi Hänninen